Over

1Uw allround vakman met meer dan 25 jaar ervaring maakt het mogelijk om voor elke klus een mooi, degelijk betaalbaar plan met u te maken en uit te voeren.

Over mij

Ik ben Pieter Buikema geboren in 1969, woonachtig in Hengelo (ov), ben getrouwd en heb 4 kinderen. Door mijn opleiding (Timmeren primair en voortgezet) en jarenlange ervaring heb ik de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen. In al die jaren heb ik op allerlei gebied ervaring opgedaan,  zodat ik mij zelf “allround vakman” kan noemen.  Bij mijn vorige werkgevers heb ik mij o.a. gespecialiseerd in renovatie- en timmerwerkzaamheden, stukadoren, tegelzetten, deuren en ramen aanpassen en afhangen, volledige badkamers installeren.  Ook is loodgieterswerk en elektra bij mij bekend. Zelf heb ik twee keer een “oud” huis gekocht voor ons gezin en verbouwd, waarbij ook de nodige kennis is vergaard.

Kortom voor alle klussen in en rondom huis bent u bij mij aan het goede adres. Graag denk ik met u mee over uw project en lever een gratis offerte.

Mijn competenties zijn: vakkundig, betrouwbaar, perfectie, professioneel, degelijk en in overleg met u maak ik graag een mooi plan. In de fotogalerij kunt u foto’s bekijken van diverse projecten.

U kunt mij bereiken per mail pieterbuikema@home.nl of telefonisch 06-36318084.

Natuurlijk kan ik tijdens een project niet altijd de telefoon beantwoorden, spreek dan een bericht in of stuur een app en ik bel u later op de dag z.s.m. terug.

IMG_2871-30

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close